Een Garderéén voor iedereen!

Welkom in de betoverende wereld van Garderéén, waar ik niet zomaar een biertje ben – ik ben een levendige metgezel die je smaakpapillen verwent. Maak kennis met mijn vrienden: Wit, Blond, Dubbel en Tripel, stuk voor stuk meesterwerken van brouwambacht en liefde.
Elke slok Garderéén is een viering van puur plezier, gebrouwen met passie uit (h)eerlijke, lokale ingrediënten. Je proeft de elementen van de Veluwse natuur in mij terug. De brouwer uit de Beeldentuin vult elk flesje met zorg, zijn vakmanschap is voelbaar bij elke slok. Proost op het meesterschap en geniet van de kleine geluksmomenten die we samen delen. 

Garderéén Wit

Door mijn lagere gisting en verschillende mouten is mijn alcohol percentage wat lager dan mijn vrienden. Door een grote hoeveelheid tarwe ben ik mooi fris en blond van kleur. Landbouwers drinken mij graag als de gerstenvelden rondom Garderen worden gemaaid. Proef mij met een zomers gerechtje bij de Beeldentuin en je zal merken dat een tweede witte Garderéén nog beter zal smaken…

Garderéén Blond

Ik ben een Blonde Garderéén, de vriend van iederéén! Doordat er minder hop aan mij is toegevoegd is mijn bitterheid laag en ben ik mooi licht van kleur. Perfect om te drinken na gedane arbeid in de oeroude bossen rondom De Beeldentuin. Het liefste word ik genuttigd in gezelschap, maar ik knijp een oogje toe als je mij zonder anderen wilt nuttigen…

Garderéén Dubbel

Met mij is het dubbel en dwars genieten want ik ben met al die granen lekker zoet van smaak. Door de caramelmout is mijn kleurtje veranderd naar bruin. Omdat ik slaapmutsje wordt genoemd drinken hartwerkende Garderenen mij in de avond, maar bij de Beeldentuin zijn ze erachter dat ik overdag net zo lekker smaak! Ze zeggen dat ik een winterbierje ben. Durf jij het aan mij in de zomer te drinken, dan zeg ik: “je bent een echte bierliefhebber, proost!”

Garderéén Tripel

Als tripel ben ik wat fruitiger en zwaarder in mijn soort. Er is veel mout aan mij toegevoegd en ik ben niet alleen gezond maar geef ook een goede circulatie in je darmen! De arbeiders uit Garderen drinken mij vooral in hun vrijetijd. Samen met een stokbroodje of een borrelplank op een terras bij De Rozentuin kom ik het beste tot mijn recht. Drink mij wel met mate maar geniet van elke teug!

Garderéén IPA

Mijn familiebasis ligt in Londen, maar door de locale producten van de Veluwe krijg ik toch een eigen smaak. Ik ben dubbel gehopt en dat proef je gelijk! Extra donkere mouten geven mij een gouden amberachtige kleur. Door de extra hop die na de gisting aan mij is toegevoegd krijg ik fruitige citrus tonen en een aromatische geur. Combineer mij met een zout gerecht en al mijn ingredienten komen volledig tot hun recht.

Reserveer uw tafel